BEP Residence Bragadiru este cel mai nou ansamblu rezidential dezvoltat in zona de sud-vest a capitalei, la 25 de minute de mers cu masina de centrul capitalei. Imobilul este situat pe strada Safirului la numarul 26, are regimul de inaltime P+5E si cuprinde 50 de apartamente noi cu 1 si 2 camere camere, impartite in 2 scari, precum si 50 de locuri de parcare. Imobilul va fi racordat la reteaua publica de electricitate, canalizare, gaz si apa curenta. Termen finalizare: noiembrie 2019.

Ansamblul rezidential a fost construit pe un teren cu suprafata de 2500 metri pătrați.

Proiectul e situat pe o strada principala, asfaltata, cu 2 benzi pe sens, ce face legatura intre Soseaua Alexandriei si Prelungirea Ghencea.

Accesul în locuințe se face prin intermediul aleilor betonate care se extind până la limita complexului.

Apartmente spațioase

Garsoniere sau doua camere, pentru detalii vă rugăm accesați pagina dedicată descrierii apartamentelor.

Balcoane panoramice

Toate apartamentele beneficiază de balcoane cu suprafete generoase.

Locuri de parcare

Parcarea se realizează în aer liber în interiorul complexului rezidențial. Fiecare apartament beneficiază de un loc de parcare. Acestea pot fi achizitionate la pretul de 2000 euro.

Siguranță sporită

Ambele accese în incintă, atât pietonal cât și auto sunt prevăzute cu porți metalice cu balamale și sisteme de încuiere.

Aer curat

Complexul se află în zonă construită, pe un drum cu circulație redusă, poluarea este aproape inexistenta.

Materiale de ultimă generație

Toate materialele folosite la construirea complexului, de la clădiri la alei și de la conducte la geamuri sunt de ultimă generație, fără compromisuri.